Zorgmarkt

logo
Zoeken
U bent hier: Home / Zorgmarkt

Zorgmarkt

Ontmoet Dorpenteams en Jeugdteams

De Dorpenteams en Jeugdteams ontmoeten graag de aanbieders op het gebied van zorg en welzijn, die werkzaam zijn in de gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel. Tijdens de Zorgmarkt is er ook gelegenheid voor zorgaanbieders om onderling kennis te maken. Wij nodigen u van harte uit deel te nemen aan deze markt. Er is ruimte voor 30 zorgaanbieders. Vol = vol! Aanbieders van zorg en welzijn die nog niet eerder hebben deelgenomen aan de zorgmarkten in Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel krijgen voorrang.

Donderdag 22 maart vindt de vierde kennismakingsmarkt plaats. Van 15.00 uur bent u van harte welkom in 'De Balstien' in Noardburgum. De middag wordt rond 17.00 uur afgesloten met een hapje en drankje. U kunt u tot en met 28 februari aanmelden via het online formulier.  

Tijdens de markt is voor iedere deelnemende organisatie een statafel beschikbaar. Hier kunt u uw foldermateriaal e.d. op kwijt. In verband met de ruimte kunt u maximaal met 2 personen van uw organisatie aanwezig zijn. Net als vorig jaar vragen we u weer om een pitch van een minuut voor te bereiden. In de pitch vertelt u kort maar krachtig wie u bent, namens welke organisatie en wat uw organisatie te bieden heeft.